Ár-kérdések és meghasonulások

2017-re már sok vőfély írja ki, hogy ceremóniamester. A magukat CM-nek (legdurvább: top ceremóniamesternek) is mondó vőfélyek úgy próbálnak meg a zavarosban halászni, hogy a vőfély áraknál drágábban, a CM áraknál olcsóbban vállalnak esküvőt.  Képtelenek csak vőfélyként vagy kizárólag ceremóniamesterként egy szezonban 20-25 alkalommal eladni magukat, mert ha valamelyikben igazán jók lennének, akkor tele lenne a naptárjuk (akár 40 esküvővel).

Nem kell azon sem csodálkozni, hogy megjelentek a Dj/Ceremóniamesterek.

A bulis esküvőkre hívott Dj-k végigkövették a hotel kertjében kezdődő és lezajló szertartáson megjelenő “0”km-es Ceremóniamester téblábolását, aki még az este is a kollégák segítségére szorult, majd hajnalban dupla annyiért írta meg a számlát mint a Dj. Ezek után miért ne gondolhatta volna az a DJ, hogy ezt ő is meg tudja csinálni?? Bár tény, hogy más a feladatkör, nincs templom, fiús-lányos ház, ahol a Dj nyilván nincs ott– és pont ezért nem létezik teljes feladatkörében DJ/ceremóniamester sem.                                                                               Összefoglalva: a profinak tűnő ceremóniamesterek nagy százaléka, emberileg és szakmailag felkészületlen a nagy-BUMM által gerjesztett igények kivitelezésére, sem a párok, sem a vendégek, sem a szolgáltató kollégák irányában.

Kit válasszunk akkor, ha ennyire gáz a helyzet??

Nem gyereket, nem felnőttet, nem nőt, nem férfit, nem vőfélyt, nem ceremóniamestert, nem népviseletet, nem öltönyt, nem szmokingot, nem egy árkategóriát keresel, hanem AZ EMBERT TALÁLD MEG akiben megbíztok és stílusában gondolkodásában olyan mint TI! Javaslom ezért, hogy ne a mézes-mázos képek, videók alapján válassz,hanem többször beszélgess, levelezz, érdeklődj egy-egy CM.-ről, hogy passzoljon az elképzelésetek, gondolatvilágotok!!